Lazy Art - Konst ska handla om känsla

Lazy Art är ett litet företag som drivs av Johan Siverklev. Grundat i passion och kreativitet snarare än profit så har grundidéerna alltid varit att konst ska komma från glädje och tillfredsställelse snarare än lidande och smärta, samt att en bild inte är konst förrän den är framkallad, inramad och hänger på sin rätta plats.

Perfekta förstoringar av perfekta bilder

Lazy Art producerar Giclée-utskrifter (archival-quality pigment prints) av de där bilderna du verkligen vill ska se likadana ut när du tar fram dem om 30 år. Genom att använda endast de vackraste och bästa fotopapprena, fria från OBA:er (blekmedel), kan åldersbeständigheten garanteras så att dina bilder är lika vackra när dina barnbarn är vuxna som när du tog bilden i din egen ungdom.

Konstfoto

Lazy Art specialiserar sig på temabaserat foto, dvs du bestämmer temat, jag tar bilderna och presetnerar dig med ett antal alternativ som jag anser bör på till utskrift och i vilken storlek. Bilderna leveraras sedan direkt till dig eller ditt kontor, inramade eller i en rulle - ditt val.

Utskrifter på expermentella media

Lazy Art är hängivet att hitta ddet perfekta mediumet för att din bild ska komma till sin rätt. Förutom några av världens vackraste fotopapper från märken som Hahnemühle, Canson och Ilford gör jag även utskrifter på äkta linneduk, canvas, bomullsvävar och silke mm. Berätta hur du drömmer att din bild ska presenteras så kan vi tillsammans hitta ett sätt att realisera det.